Dubbele teambuilding op de Nedereindse Berg

juli 2, 2013

Op 2 juli 2013 is de match gerealiseerd tussen Blömer accountants, ABN Amro en De Nedereindse Berg. In het zonovergoten recreatiegebied De Nedereindse Plas werd naar hartenlust de wieler – en skeelerbanen geveegd en het afval opgeruimd. Medewerkers van Blömer en ABN AMRO willen elkaar beter leren kennen en in het kader van teambuilding was men bereid een klus uit te voeren voor de Nedereindse Berg. De hele wielerbaan van 2,2 km lang en het skeelerovaal werden ontdaan van zand, steentjes en allerlei afval; zakken vol! Na afloop was er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje op het terras naast het Paviljoen. Blömer, AMB AMRO en de Nedereindse Berg hebben de match met genoegen ingevuld.

In november 2012 heeft Blömer accountants in combinatie met ABN AMRO deelgenomen aan de Beursvloer. Hier worden maatschappelijke behoeften verhandeld. Bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Dit is een initiatief van Samen voor Nieuwegein.

Blömer accountants en ABN AMRO sloten een match met de Sport coöperatie De Nedereindse Berg. Dit alles met als doel, de Nieuwegeinse samenleving te versterken! De Nedereindse Berg is een schitterend wieler- en skeelercomplex, gelegen aan de rand van de Nedereindse Plas. Op de Nedereindse Berg zijn de wielerverenigingen Het Stadion en De Volharding actief, samen met de skeelerafdeling van SchaatsVereniging Utrecht (SVU). De verenigingen – samenwerkend in een coöperatie – delen een complex met wieler- en skeelerbanen, mountainbikeparcours, BMX-baan en een prachtig Paviljoen. Daardoor kan er naar hartenlust worden gesport.

Namens Blömer accountants, ABN AMRO,
Gerda Vergeer, Secretaris van de Nedereindse Berg
www.nedereindseberg.nl