Welkom bij de Nedereindse Berg,

Graag uw scherm kantelen voor een

optimale ervaring

mobile website
achtergrond

Mogelijkheden

Baan huren voor een activiteit?

De vaste trainingsactiviteiten van de lidverenigingen gaan in principe altijd door. Daarnaast is het complex of een deel ervan, te huur voor alle sportactiviteiten die niet-motorisch zijn. Denk hierbij aan trainingen, clubkampioenschappen, NK’s, Competities, meerdaagse evenementen zoals een 24 uurs ronde of een Festival.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het huren van de baan gaat altijd samen met de beschikbaarheid van het Paviljoen. Tijdens de verhuur is het terrein niet openbaar toegankelijk voor recreanten.

 

Parkoersen

  • Wieler- en skeelerbanen
  • Skeelerovaal
  • Mountainbikeparkoers
  • Bikepark 

 

Het Paviljoen

De grote trots van de Nedereindse Berg is het Paviljoen: een uniek (wiel)rond gebouw bestaande uit twee verdiepingen. Het Paviljoen is toegankelijk voor mindervalide en meet circa 100m2. De bovenste verdieping is het gedeelte met tafels, stoelen, juryruimte en een bar. De benedenverdieping bevat een toiletgroep, ruime heren- en dameskleedkamers (inclusief douches en toiletten), een EHBO-ruimte en een aparte zaal van 40 m2, die voor verschillende mogelijkheden inzetbaar is (bijv. vergaderen, cursussen en presentaties).

 

Paviljoen Nedereindse Berg