Kassa in het Paviljoen

januari 11, 2016

Met contant geld betalen gaat langzamerhand verdwijnen. Sinds enkele jaren gebruiken wij een nieuw horeca-kassasysteem in het Paviljoen. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Twelve, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa helpt De Nedereindseberg met de administratie van de kantine.
Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem.  Door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm kunnen vrijwilligers moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht in de verkopen en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. De ervaringen zijn positief.
Er kan al vanaf het begin (2011) worden gepind worden in het Paviljoen! PIN-betalingen willen wij zoveel mogelijk stimuleren. Dit biedt meer gemak voor de bezoekers en voor de vrijwilligers. Bovendien zal er door meer PIN-betalingen minder contant geld achter de bar nodig zijn en uiteindelijk helemaal geen contact geld meer.

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:
— met een pinpas of telefoon én  contactloos
— met contanten, zoveel mogelijk met gepast geld;
Voor vragen over de kassa en pinnen in het Paviljoen kun je gebruik maken van het mailadres: secretaris@nedereindseberg.nl