Welkom bij de Nedereindse Berg,

Graag uw scherm kantelen voor een

optimale ervaring

mobile website
achtergrond

Over de Berg

De Nedereindse Berg is de thuisbasis van 3 Utrechtse sportverenigingen: Schaatsvereniging Utrecht en de wielervereniging UW&TC De Volharding en WV Het Stadion.
Om ervoor te zorgen dat alles rondom de accommodatie en faciliteiten goed geregeld is, hebben deze verenigingen een overkoepelende organisatie opgericht: Coöperatie Wieler- en Skeelercentrum De Nedereindse Berg U.A. KvK 30177151

Algemeen

De Coöperatie heeft tot doel heeft het in stand houden en exploiteren van het Wieler- en Skeeler Centrum op de Nedereindse Berg, en is gelegen in het Recreatiegebied De Nedereindse Plas te Utrecht.
De sportcoöperatie maakt middels een aantal uitstekende faciliteiten de beoefening van de wieler- en skeelersporten mogelijk. Op De Nedereindse Berg zijn verschillende banen voor wegwedstrijden wielrennen, mountainbikewedstrijden en skeelerwedstrijden en diverse trainingen.
Op deze banen organiseren zowel de eigen verenigingen als externe partijen sportieve activiteiten.
Naast de banen draagt de Coöperatie verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke clubhuis: het Paviljoen. In deze horecavoorziening zijn ook douches en kleedruimten aanwezig.

Buiten de vaste tijden van de eigen verenigingen kunnen andere organisaties of groepen tegen betaling gebruik maken van De Nedereindse Berg. Kijk voor meer informatie bij evenementen.

Als er geen georganiseerde activiteiten op de Nedereindse Berg plaatsvinden, is het gebied openbaar toegankelijk voor individuele recreanten en valt het onder verantwoordelijkheid van Recreatie Midden nederland.

Heeft u nog aanvullende vragen, neem contact op met het bestuur (zie lidverenigingen)

Wilt u een evenement aanvragen? Kijk dan bij onze verhuurmogelijkheden.

Bestuur

Gerda Vergeer
Voorzitter: vacature
Penningmeester: Jan Graafland
Secretaris: Gerda Vergeer
Lid: Wim Prins
Lid: Nelly Voogt
Lid: Edwin Peek
Lid: Monique Prins