Welkom bij de Nedereindse Berg,

Graag uw scherm kantelen voor een

optimale ervaring

mobile website
achtergrond

Sponsors

Sportief fietsen en skeeleren zijn uitermate populair bij grote groepen mensen. Wellicht zijn deze enthousiastelingen in uw directe omgeving aanwezig, binnen uw bedrijf, maar ook onder uw relaties.

Veel bedrijven onderkennen in dit verband de commerciële of maatschappelijke waarde van sponsoring. Vaak ingebed in marketing activiteiten, immers met de investering dient verantwoord omgegaan te worden.

De Nedereindse Berg is een uniek sportproject op een A-locatie. Vier verenigingen zijn samengebracht in de Coöperatie De Nedereindse berg, met in totaal bijna 2000 leden. Het biedt schitterende faciliteiten, zoals een afgesloten wegparcours met hoogteverschillen voor wielrenners, een skeeler ovaal, een afgesloten mountain bike parcours en binnenkort een prachtig paviljoen. Daarnaast is kennis aanwezig, om u eventueel te ondersteunen bij het vertalen van sponsoring naar praktisch en bruikbare activiteiten.

Over de toegevoegde waarde voor uw bedrijf van de sponsoring van de Nedereindse Berg, willen wij u graag informeren. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van: relatie management, de communicatie over uw bedrijf, interne bedrijfsactiviteiten, de netwerkmogelijkheden en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want ook minder valide sporters maken deel uit van onze sportgemeenschap “de Berg”.

De Nedereindse Berg wordt ondersteund door onder andere NOC-NSF, KNWU, Gemeente en Provincie Utrecht, Stichting Doen en Het VSB Fonds. Rabobank Utrecht is hoofdsponsor voor een periode van drie jaar. Daarnaast hebben AA drink en de Accor hotelgroep de opening van de accommodatie op fantastische gefaciliteerd. We zijn trots dat zij hun naam verbinden aan de Nedereindse Berg!

Indien uw belangstelling voor sponsoring gewekt is, willen wij graag met u een afspraak maken. Via het tabblad Contact kunt u een mail sturen en uw interesse kenbaar maken. Wij nemen daarna met u contact op.

SPONSORS

logo[1]