Activiteiten

Buiten de vaste activiteiten van de wielerverenigingen en de schaatsvereniging, tijden staan hieronder, zijn de banen van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk voor individuen voor sportief gebruik. Bij gebruik door groepen vanaf 4 personen dient de baan gehuurd te worden. Vormen van motorisch gebruik zijn niet toegestaan.

Wielrennen

De organisatie van trainingen en (trainings)wedstrijden is in handen van de wielerverenigingen Het Stadion en De Volharding.

Gehele jaar: op zondag, start 10.00 uur; op zaterdag, start 13.00 uur (in de wintermaanden wordt er op zondag om 11.00 gestart, check de kalender voor de juiste tijden)

Naast deze reguliere trainingswedstrijden worden ook andere activiteiten georganiseerd (zoals wegtrainingen voor jeugd en handbikers, veldrit- en mountainbiketrainingen). Meer informatie staat op de websites van de wielerverenigingen Het Stadion en De Volharding.

activiteiten Wielrennen
DSC_0716

Veldrijden

Van oktober tot januari organiseert wielervereniging Het Stadion wekelijks op zaterdagmorgen een veldritcompetitie. Renners op een mountainbike en een crossfiets zijn welkom.

Vanaf 10.00 uur inschrijven in het Paviljoen. Om 11.00 uur is de start voor de A-klasse, iets later voor de B-klasse en nog later voor de C-klasse. De wedstrijd duurt, afhankelijk van de klasse, 40 tot 60 minuten.

Daarnaast zijn er van september tot januari wekelijks veldrittrainingen op de woensdag om 19.00 uur.

Voor meer informatie kijk op de website van Het Stadion.

Inline-skaten

Van april tot en met september zijn er op maandag, woensdag en vrijdag inline-skatetrainingen van Schaatsvereniging Utrecht. De trainingen zijn tussen 18.00 en 21.30 uur.

Meer informatie staat op de website van Schaatsvereniging Utrecht.

activiteiten skeeleren

Kalender

Coöperatie Wieler- en Skeelercentrum De Nedereindse Berg U.A.

Nedereindseweg 501 W
3546 PM Utrecht (tevens postadres)

secretaris@nedereindseberg.nl